TK Gulv & Interiør AS

Åpningstider

Hverdager
9-19
Lørdag
10-16

Blant salongtepper vil du finne et rikt utvalg av syntet og naturmaterialer i alle størrelser. Vi hjelper deg å finne ditt teppe!

loneteppe

Gulvex er Norges og Skandinavias største distributør på avpassede tepper. Gulvex leverer til alle norske møbel, farge og interiørkjeder og har en markedsandel på over 50% i Norge. Gulvex dekker alle kategorier innen avpassede tepper; fra ryer til ekte persiske tepper, og driver en kontinuerlig produktutvikling for å dekke behov og etterspørsel.

Les mer: Gulvex

Lone Tepper er eneste importør i Norge som også produserer tepper selv. Disse teppene går under benevnelsen Lone Original og er et naturprodukt tvers gjennom. Les mer her.

I tillegg til egenproduksjon importerer de også tepper fra mange andre land. Her kan du se en oversikt over hvilke teppekategorier vi fører.

 

Les mer: Lone tepper

Vi importerer ekte håndknyttede orientalske & moderne tæpper fra Rezas.

Vi har et stort utvalg av eksklusive håndlagde tepper med tepper i alle størrelser fra alle persiske tepperegioner. Videre har vi en stadig voksende produksjon av moderne håndlagde tepper, designet for å passe inn i den skandinaviske interiørstilen.

Les mer: Reza Oriental rugs

Du er her: Hjem Våre produkter Salongtepper