TK Gulv & Interiør AS

Åpningstider

Hverdager
9-19
Lørdag
10-16

I vår stæsj avdeling vil du finne mye spennende og tidsriktig for å gjøre hjemme ditt personlig. Det er stor variasjon i utvalget og utstillingene. Hjertelig velkommen innom!

IMG 2859

In-bo Haug leverer varer innen hjemmetekstiler til detaljhandelen i Norge og har lange tradisjoner i det norske markedet. Våre største varegrupper er behandlet duk som voksduk, akrylbelagt duk, baderomstekstiler, kontaktpapir og folier.

Les mer: In-bo Haug

Våre produkter er valgt ut for å være til glede i hjemmet, enten til bruk eller bare som fryd for øyet.

Les mer: Trend design

Festival AS er en av Norges ledende grossister på interiør, forbruk og sesongvarer.

Vårt fokus er å levere varer til store og små kunder over hele landet. Våre ansatte har mange års erfaring med innkjøp, salg og distribusjon av vårt store produktspekter som inneholder over 8000 varer. Med godt humør og glimt i øyet setter vi våre kunder i sentrum, og gjør vårt ytterste for å gi best mulig oppfølging og service.

Les mer: Festival

Kunstige planter utfylle ikke bare friske blomster, men kan også brukes som en dekorativ detalj. Produktene fra Mr. Plant er nøye utvalgt og produsert med den nyeste teknologien. Dette gir et svært realistisk og naturlig utseende som gjør dem egnet som pynt i alle miljøer.

Les mer: Mr Plant

Du er her: Hjem Våre produkter Stæsj