TK Gulv & Interiør AS

Åpningstider

Hverdager
9-19
Lørdag
10-16

Vinylgulv er lettstelte, slitesterke, og behagelige å gå og stå på. Mulighet med skjøtefritt gulv, samt har mange mønstre og farger å velge mellom. Vinylgulv egner seg til alle rom. Valgmulighetene er enorme i 2,3 og 4 meters bredder.

 

vinyl

Gerflor Scandinavia AS leverer markedets største sortiment av vinylgulv. Vi tilbyr våre kunder et stort utvalg av farger, strukturer og mønstre, egnet til alle bruksområder innenfor næringslivet, offentlig sektor og privatmarkedet.

Les mer: Gerflor

Med 120 års erfaring i over 120 land er Tarkett en ledende bedrift innen gulvløsninger i privatboliger så vel som i offentlig miljø. Tarkett AS markedsfører gulv og vegg for prvatboliger og komplette funksjonsløsninger til gulv og vegg i offentlige miljøer. Vi har et bredt sortiment av vinyl, parkett, linoleum og laminat, samt gulv og vegg til våtrom.

Les mer: Tarkett

Forbo Flooring Systems tilbyr noen av de mest spennende og avanserte produktene til hjemmet ditt. De er designet for å inspirere deg til å skape atmosfæren du ønsker fra ditt interiør.

Les mer: Forbo

Parador er vår hovedleverandør på parkett, laminat og det nye gulvet; vinyl-klikk. De leverer også tak og vegg panel i varierte design. Alle gulv fra Parador produseres utelukkende fra Tyskland og Østerike og holder en høy kvalitet og utvalget er stort. Vi lagerfører mye og har i tillegg veldig mange prøver på design vi kan bestille og med levering en gang i uken, får vi varene raskt.

Les mer: Parador

Polyflor Ltd. er en verdensomspennende leverandør av gulv til offentlige miljøer som sykehus, sykehjem, skoler, barnehager, butikker, kontorer etc

Les mer: Polyflor

Du er her: Hjem Våre produkter Vinylgulv